svađa na instragramu

Ana Ivanović postavila je jednu naizgled OBIČNU FOTOGRAFIJU, a onda je Instagram PLANUO

2

Pratioci slavne teniserke ušli su u žustru raspravu komentarišući jednu njenu fotografiju.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Profimedia

Jedna fotografija Ane Ivanović na Instagramu bila je dovoljna da se pokrene jedna potpuno besmislena rasprava - o njenim čarapama, odnosno nedostatku istih, prenosi Stil.

 

Naime, najpoznatija srpska teniserka pozirala je u zimskoj jakni, sa kapom na glavi, šalom oko vrata i rukavicama na rukama, ali pantalone su otkrivale njene gole članke. Kako to na internetu biva, nedostatak čarapa nekima je, iz samo njima poznatog razloga, zasmetao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

"Čizme?", "Kapa, šal, rukavice sve je na mestu, ali gde su čarape? Ana volim te, ali ovo je već smešno", "Isti slučaj kada obuku letnju haljinicu i zimske čizme ili haljinica + šal i to masovno rade", bunili su se neki "modni stručnjaci".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Stvari su otišle toliko daleko da su neki osetili potrebu da stanu u Aninu odbranu.

Kako znaš da ne nosi čarape? A i ako njoj nije hladno, što tebe briga?", napisao je jedan Anin pratitelj.

Oni koji se nisu bunili zbog toga što ne nosi čarape, pitali su se zašto nosi zimsku odeću u oktobru, a bilo je i onih kojima je zasmetalo što se fotografisala u okruženju spremnom za Noć veštica.

Srbi to ne slave...", "Ako nije od Boga, a ovo nije...", bili su samo neki od komentara, a Anina fotografija pokazala je da ćete na internetu uvek uspeti nekoga da uvredite, pa makar i svojim odabirom čarapa.

 

makonda-tracker