HRABRA

Zbog uloge u seriji Istina i laži uradila je jednu potpuno NEVEROVATNU STVAR: Anja Mit priznala koliko joj bilo teško zbog ovog poteza! (FOTO)

0

Glumica Anja Mit je za kratko vreme osvojila publiku ulogom simpatične i trapave Tare u seriji „Istine i laži”. 

ANJA MIT
ANJA MITfoto: Dragan Kadić

Glumica Anja Mit je za kratko vreme osvojila publiku ulogom simpatične i trapave Tare u seriji „Istine i laži”, dok je u „Senkama nad Balkanom” igrala Ranku koja prodaje svoje telo. Dok se sprema da nastavi snimanje obe serije, otkriva na koje ponude bi uvek odgovorila sa „ne”.

 

 

U eri rijalitija, golotinja u glumi je izgubila smisao. Ne bih se obnažila samo radi golotinje, jer to je za mene degutantno. Ukoliko je nagost u svrhu glume i dobrog kadra, jedino je prihvatljiva. Ništa u životu ne bih uradila da se sutra stidim prvo ja, a onda i moja porodica. Ponašam se tako da ću sutra moći da stanem iza svih svojih dela i jednog dana svojoj deci ponosno apsolutno sve što sam radila moći da pokažem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamittt) on

 

Šta si najekstremnije uradila u životu do sada?

Ošišala sam se na kratko za ulogu u seriji „Istine i laži”, to je moja najskorija hrabrost i baš sam ponosna na sebe zbog toga. U Holivudu je to čest slučaj, dok kod nas glumice tragično doživljavaju takve promene. Priželjkujem da skačem padobranom sa velike visine. Jedini moj strah je strah od bolesti, da mi najbliži budu dobro.

 

Hoćeš li nam otkriti da li imaš partnera?

- Taj deo privatnosti želim da sačuvam za sebe jer sam kroz uloge izložena mnogo javnosti, a da bih imala mir u glavi, moram nešto lično da imam.

 

 

 

makonda-tracker