CRVENI TEPIH BEZ VELIKE ZVEZDE

Samo ON nije bio tu: Devojka, otac, maćeha na jednom mestu POKRENULI su lavinu okrutnih komentara na glumčev račun! (FOTO)

0

Jedna osoba sve ovo bacila je u senku svojom pojavom. 

kamila moron na crvenom tepihu
kamila moron na crvenom tepihufoto: Profimedia

Kamila Moron, devojka Leonarda Dikaprija, bila je u žiži interesovanja na filmskom festivalu LACMA gde je došla bez svoje jače polovine, a nekoliko sati kasnije na isto mesto stigli su i glumčev otac i maćeha. Odmah su počela govorkanja, ali sve ih je u senku bacio dolazak Paris Džekson, ćerke Majkla Džeksona.

 

Naime, Kamila je danas glumica o kojoj se najviše priča zato što se na festivalu LACMA koji je održan sinoć ponela prelepu haljnu i izgledala je božanstveno. Međutim, pojavila se bez Leonarda Dikaprija koji je bio odsutan opravdano, ali to nije prekinulo govorkanja da su njih dvoje raskinuli.

 

foto: Profimedia

Na sve to kasnije su se pojavili Leonardov tata Džordž i njegova supruga Pegi, a pojedini mediji naveli su da se oni u sali nisu ni pozdravili.

 

Ali priča oko ovog trougla bačena je u vodu kada se na crvenom tepihu pojavila Paris Džekson, ćerka Majkla Džeksona u kičastim patikama koje su potpuno pokvarile njenu romantičnu kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rushka Bergman (@rushkabergman) on

 

makonda-tracker