lepa bila i ostala

Živi u LUKSUZU o kakvom MNOGI SANJAJU: Jelena bin Drai objavila sliku na kojoj nema ni TRAGA GLAMURU

0

Nekadašnja misica zna da se priseti starih uspomena i oživi ih.

jelena bin drai
jelena bin draifoto: Story Arhiva

Jelena bin Drai uživa u porodičnom životu u Dubaiju, gde živi već godinama. Kao što je poznato, Jelena je udata za Saida i sa njim ima troje dece, jednu devojčicu i dva sina.

 

Ona neretko na Instagramu deli fotografije iz svog luksuznog doma, ali i sama zna da u tome nije sve. Jelena nema problem da objavi fotografiju na kojoj nije potpuno sređena i gde ne nosi šminku.

 

S obzirom na to da je bila mis Jugoslavije, o njenoj lepoti se puno govorilo, a Jeleni i danas godine ne mogu ništa. Ipak, ona je odlučila da se priseti kako je izgledala pre venčanja sa Saidom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Pre godinu dana, decembar 2007. Morala sam zbog venčanja da dostavim novu fotografiju i uzorak krvi. Moja najbolja drugarica je pošla sa mnom (da budemo sigurne da nam ništa neće promaći). Nikad neću zaboraviti kako sam pospana bila u tim ranim jutarnjim satima. 

Bila sam u polusnu kad je ona uzela četku za kosu i besno krenula da me češlja, uz komentar: "Nadam se da si se umila i oprala zube, jer kosu sigurno nisi sredila... Snašo", napisala je Jelena u opisu slike, prisetivši se starih dana.

Iako nema ni grama šminke i raščupana je, Jelena je izgledala fantastično i pravi je primer prirodne lepotice. Ona je svesna svojih kvaliteta, pa se nedavno našalila na taj račun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

 

 

makonda-tracker