vELIKI pEH

PREPLAKALA sam svoj rođendan: Mia Borisavljević do detalja ispričala NEPRIJATNOST koju je DOŽIVELA!

0

Poznata je po iskrenosti i otvorenom odnosu sa medijima. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dok je njena nova pesma "Pričaju po gradu" uveliko pronašla put do srca publike, Mia Borisavljević je rešila da sa publikom podeli da nije uvek sve sjajno i pozitivno. Naime, ona je planirala da svojim obožavaocima predstavi drugu pesmu za koju je snimila spot, ali nekim nepoznatim slučajem od njega "ni traga ni glasa". 

 

Tim povodom pevačica je izjavila: 

 

To je bila agonija, bilo je dvanaest sati kada je trebalo da duvam svećice za svoj rođendan, a završila sam sa jorganom preko glave i preplakala sam važan dan."

Dodala je i nekoliko interesantnih činjenica:

 

 

Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam da se posle mesec dana vratim u formu da bih snimila taj spot. Krenula sam pre vremena da se spremam, igračice, vežbala sam sa njima, da se sve do leta organizuje, da idemo u Crnu Goru, sve živo, ludilo. I sad treba jedno sedam dana da se montira spot. Okrenem reditelja da vidim da li je gotovo i on kaže: Ja tebi moram nešto reći, kada smo prebacili karticu u kompjuter, ona se odjavila, Ja sad nemam pojma šta to znači i on mi kaže da se spot obrisao i da ga nema."

 

Iako je nekoliko dana tugovala, shvatila je da uvek ima čemu da se raduje, mezimici Emi, a pesama i spotova će uvek biti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jm_atelier_odeca Moja Masnica ide na rodjendan?

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

 

 

 

makonda-tracker