čUVA JE

GODINAMA ne govori o njoj: Aleksandra Radović rešila da OTKRIJE na koji način VASPITAVA ćerku Ninu!

0

Jasan stav i doslednost su joj jača strana, ali je ipak rešila da podeli deo intime.

aleksandra radović
aleksandra radovićfoto: Milena Rakočević

Harizmatična pop pevačica Aleksandra Radović oduvek je u javnosti govorila isključivo o svojim poslovnim uspesima, koji su bili dovoljni da je publika zavoli. Iako pred kamerama ponekad deluje nepristupačno, iza toga se krije emotivna duša. 

U jednom od poslednjih intervjua  za magazin "Story",  progovorila je o odrastanju osmogodišnje mezimice Nine.

Trudim se da je odgajam u tradicionalnom duhu. Bez obzira na vreme u kom živimo, moramo paziti na vrednosti koje taj duh čine, na ljudske, moralne kvalitete."

Svima je poznato da je Aleksandra mužički obrazovana, a pored toga obavlja i ulogu pedagoga. Stoga je govorila i o muzičkim odabirima i budućnosti  svoje naslednice, a jedna od izjava će vas posebno iznenaditi.

Nije toliko važno čime će se baviti, koju će muziku slušati, već da li će uspeti da bude dobar čovek, da sebe sagledava na pravi način, da ne osuđuje nikoga, da bude čestita i skormna, da ima zdravu komunikaciju sa ljudima, koja u današnje vreme nije laka, ali niko i nije rekao da je život lak." 

aleksandra radović
aleksandra radovićfoto: Andreja Damnjanović

Ono što nas posebno raduje, to su solistički koncerti koje će Aleksandra pružiti publici širom zemlje. Novosadska publika će imati prilike da je sluša 11. novembra, a nakon nekoliko dana će 16. novembra, zapevati i u Sava Centru.

 

 

makonda-tracker