3 ili 33 svejedno

POPUT BOMBE ODJEKNULA VEST: Viki Miljković kupila tri stana u elitnom kompleksu BEOGRAD NA VODI

0

Pevačica izjavila kako joj ništa nije "s neba palo"

viki miljković
viki miljkovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Viki Miljković kupila je tri stana u elitnom naselju u Beogradu, a mnogi su se pitali kako ona ima novca za to. Pevačica za “Blic” otkriva da je sve stekla sama.

 

Poput bombe je odjeknula vest da je članica žirija “Zvezda Granda” i pevačica Violeta - Viki Miljović vlasnica tri nekretnine u najskupljem delu Beograda. Ona je kupila stanove u elitnom kompleksu “Beograd na vodi”, a kako je otkrila, ona i njen suprug Dragan Tašković Taške su morali dosta da rade da bi sada uživali u luksuzu.

 

- Dok se nisam preznojila do gole kože, nisam mogla da zaradim, ništa mi nije palo s neba niti sam uzela nešto nezasluženo. Radim 25 godina, Taške preko 30, i ako nešto nismo stekli, onda bi naš život bio promašen. Bolje da damo primer da sve što zaradimo da ulažemo u pametne stvari koliko god to možemo. Mnogo je bolje to nego da smo radili 30 godina pa da smo se osvrnuli i da ne znamo gde smo bili, šta smo radili i da nas pita starost gde nam je bila mladost - kaže za “Blic” Viki Miljković.

 

Pevačicu pogađaju razglabanja čaršije koliko je stanova kupila, pa je poručila ljudima, da je bitno da se vredno radi da bi se i steklo.

 

Ja ne volim da pričam da l’ je jedan stan, tri stana ili 33 stana. To apsolutno nije bitno. Uvek sam se trudila da dam primer mladim ljudima kako i čim se treba u životu voditi. To je vredno, marljivo raditi i štedeti. Nikada nisam bila poročna, nikada nisam trošila na poroke ni na gluposti. Radim ovaj posao 25 godina. Nikada ničije nisam uzela, niti sam ukrala ili otela. Sve sam stekla sama, što bi rekla moja koleginica Ana Bekuta - ističe Viki.

 

 

makonda-tracker