poruka

Prvi put nakon SKANDALA oglasila se Severina: Ovo niko nije očekivao!

0

Pevačica je pokazala koliko je jaka

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

 

Pevačica Severina Kojić prošla je prethodnih meseci kroz pravu golgotu, kada su u javnost procurile eksplicitne fotografije na kojima je navodno ona. Još uvek nije utvrđeno da li su fotografije autentične ili ne, ali pevačicu je sve što se desilo veoma pogodilo te se u potpunosti povukla iz javnosti.

 

Ali, ona je za to imala i drugi razlog. Naime, Severina je vredno radila na novom albumu koji je završila i o tome obavestila svoje fanove na Instagramu:

 

Divno mi je podeliti sa vama osećaj da sam završila sa snimanje albuma. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali "Kad će?!", ljutkali se, ali uvek pesme traže svoje pravo vreme, nikad ja. A na pesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila... Na albumu će se osim pesama "Kao", "Otrove", "Mrtav bez mene", "Tutorial", "Unaprijed gotovo" i "Magija" naći još sedam novih pesama. Uskoro... Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma - napisala je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Ono što su svi primetili jeste da je pevačica ovu poruku objavila uz fotografiju na kojoj ima širok osmeh, što je samo pokazatelj da je napokon srećna posle svega što joj se desilo.

 

 

makonda-tracker