žigosana

Šta će Teo reći na OVO? Jelisaveta Orašanin kakvu niste videli: VRELE SCENE zapalile javnost! (FOTO)

4

Nije joj prvi put...

jelisaveta orašanin
jelisaveta orašaninfoto: Youtube/printscreen

 

Scene seksa Jelisavete Teodosić i Nebojše Dugalića u prvoj epizodi serije "Žigosani u reketu" zapalile su domaću javnost.

 

Supruga košarkaša Miloša Teodosića pojavljuje se najpre u ogrtaču, potom ga skida i ostaje samo u crnom donjem vešu. Dok Nebojša Dugalić priča telefonom, ona leže na njega, prekida vezu i počinje strasno da ga ljubi. Scena seksa koju su glumci upečatljivo odigrali traje oko 30 sekundi.

 

scena iz filma 'žigosani u reketu
scena iz filma "žigosani u reketu" jelisaveta i nebojšafoto: Youtube/printscreen

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da glumica snima eksplicitne scene sa starijim kolegama. U prvoj sezoni serije "Ubice mog oca" scena u kojoj Peđa Bjelac zadovoljava Jelisavetu podigla je veliku prašinu u javnosti.

 

Jelisaveta trenutno živi u Los Anđelesu sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem. Nakon što je završila sve poslovne obaveze u Srbiji ona je otišla u Ameriku kako bi na miru vodila trudnoću.

 

Serija "Žigosani u reketu" krenula je sa emitovanjem 1. novembra. Pored Nebojše Dugalića, glavne uloge igraju Filip Šovagić, Dubravka Mijatović i Vesna Trivalić. Kroz 45 epizoda otkrićete da je ovo zapravo priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi sa srećom, drugoj šansi za generaciju čiji su najbolje godine pojeli skakavci.

 

 

makonda-tracker