nije štedeo

Darko Lazić presrećan u novoj vezi: Pevač se ponovo ženi, za svoju buduću suprugu odabrao prsten od čije cene će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

0

Darko Lazić i Ana Sević razveli se pre nekoliko meseci, a pevač će uskoro uploviti u novi brak, budući da je, kako saznajemo, za novu izabranicu Marinu Gagić kupio skupoceni verenički prsten!

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Iako je u nekoliko navrata spomenuo da bi kroz nekoliko godina voleo da stane na ludi kamen, odlučio je da nema razloga za čekanje, a zatim nekoliko slobodnih dana u prestonici proveo tražeći idealan prsten za prosidbu.

 

- Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu - priča izvor blizak pevaču i otkriva da je Lazić nekoliko slobodnih dana u prestonici iskoristio da obiđe sve najpoznatije zlatare.

 

- Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena - priča izvor i dodaje da je konačnu odluku o prstenu donelo nekoliko članova Marinine porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker