Preko bare

NOVCA nikada dosta: KIJA KOCKAR ulazi u STRANI RIJALITI?!

4

Bivša zadrugarka, pevačica, spisateljica, a ponude samo pljušte.

kija kockar
kija kockarfoto: Dušan Petrović

Kristina Kija Kockar za kratko vreme pokupila je simpatije mnogobrojne publike, koja je u njoj prepoznala X faktor. Doduše, postoje i oni kojima je njeno postojanje u medijima nejasno. Bilo kako bilo, od Kristine smo navikli na učestale tranformacije, te nas nije iznenadila vest da je dobila ponudu za ulazak u britanski rijaliti šou, "Europe stars". 

Producenti koji sarađuju sa Kanalom 4, imaju u planu da naprave format u kojem će učestvovati sve evropske rijaliti zvezde, a na njihovom spisku našla se i bivša stjuardesa Kija Kockar

Snimanje će biti u Londonu, a pregovori oko učešća i očekivanja su uveliko u toku, piše "Informer".

 

Britanski producenti saznali su da je Kija postala instant zvezda u Srbiji, te je odluka pala na nju. Oko mogućeg honorara još nisu razgovarali, ali spremni su na dogovor, s obzirom na to da je za ulazak u "Zadrugu" navodno tražila 500.000 evra.

 

Ukoliko postignu željeni dogovor, gledaćemo je u društvu starlete Kejti Pajs, koja je poznata po skandalima i Emu Banton, bivšu članicu "Spice Girls".

 

Ostalo je još malo vremena do odluke, a kako je počelo, ne bi nas iznenadilo da i njen bivši suprug Slobodan Radanović dobije sličnu ponudu. Eto prilike i za inostranu pevačku karijeru. 

 

kija i sloba
kija i slobafoto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker