ljubavna veza

NOVI LJUBAVNI PAR: Oni su deca NAJVEĆIH ZVEZDA NA ESTRADI, a sada se šuška da su ZAJEDNO!

2

Ljubavne veze javnih ličnosti nisu retkost, a pošto su njih dvoje deca poznatih roditelja, svi ih već dobro znamo.

viktor i brena
viktor i brenafoto: Dragan Kadić

Porodica Živojinović privlači pažnju gde god se pojavi. Osim Brene i Bobe, Filip i Aleksandra su u žiži javnosti zbog njene trudnoće, a i Stefan je uvek prisutan u medijima. Međutim, najmanje se zna o najmlađem sinu Brene i Bobe. Viktor Živojinović poslednjih meseci u javnosti se ne pojavljuje sa devojkom, već samo u društvu porodice i prijatelja. Kako prenosi "Alo", razlog je to što Viktor tako pokušava da skrije svoju vezu sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje Šašić. Naime, šuška se da su Viktor i Sofija su u ljubavi već nekoliko meseci!

Viktor je krio da se zabavlja sa ćerkom našeg pevača Željka Šašića, Sofijom, jer je znao da će se odmah naći na stranicama tabloida. Oni su oboje deca poznatih roditelja, a takve veze su pod budnim okom javnosti. Nije im bilo lako da izađu u javnost, ali su prelomili, jer su zaljubljeni i ne žele više da se kriju. Oni se dugo poznaju i godinama su bili odlični drugari. Posle nekoliko godina druženja, shvatili su da odgovaraju jedno drugom i tako je krenula njihova ljubavna priča", kaže izvor za "Alo!" i dodao da su njihove porodice presrećne zbog njihove veze.

sofija šašić i sonja vuksanović
sofija šašić i sonja vuksanovićfoto: Damir Dervišagić

Kada je Brena čula da je Viktor sa Šašićevom ćerkom, baš je bila srećna. Naime, oni se porodično druže godinama i svi su i sumnjali da su oni zajedno, a eto sada su se potvrdile njihove želje i sumnje. Sonja je počela da sumnja da se nešto dešava između njih još posle svadbe Aleksandre Prijović i Filipa, jer se tada nisu razdvajali i stalno su plesali zajedno. Hteli su kod Brene na koncertu da se pojave zajedno i da tako otkriju da su u vezi, međutim, Viktor nije želeo da time privlači pažnju na sebe, jer je to bilo veče njegove mame, koja je tog dana slavila rođendan i 35 godina karijere", priča za "Alo" izvor i dodaje:

Sofija je zbog Viktora ostavila izvesnog Ilketa, s kojim je bila u vezi, a na jednom beogradskom koncertu, koji će biti u subotu, Viktor i ona će se pojaviti zajedno i tako potvrditi da su u vezi", tvrdi pomenuti izvor.

makonda-tracker