SVIMA PAO KAMEN SA SRCA

Ujak Darka Lazića S OSMEHOM napustio bolnicu: Evo šta je otkrio o pevačevom stanju! (VIDEO)

3

Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo je nesreću na putu Subotište-Brestač, oseća se mnogo bolje, skinut je sa aparata sa disanje, a skinuti su mu i zavoji oko glave.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevača svakodnevno, ujutro i posle podne, posećuje rodbina, otac Milan, majka Branka, brat Dragan i verenica Marina Gagić, a prvi put mu je u posetu došao i ujak.

 

Kada su izašli iz KBC Zemun, porodica je bila raspoložena, srećna, a ujak nije skidao osmeh sa lica, mahao je prisutnim novinarima srećan što će njegov sestrić bolje.

 

- Sve je u redu, video sam ga - rekao je ujak.

 

Podsetimo, Darka su lekari u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je.

 

Zbog kritičnog stanja pluća Darko je od nesreće pa do danas imao tubus. Međutim, tubus je izvađen, on je dobro reagovao, nakon čega mu je stavljena maska za disanje.

 

Podsetimo, Darku je 25. oktobra operacijom izvađena slezina, čime su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. Darka u narednom periodu čeka više operacija, a svaka od njih zavisi od stanja u kojem će pevač biti.

 

 

makonda-tracker