sudnica

Slučaj još uvek AKTUELAN: Stefan Đurić RASTA opet u SUDNICI, čeka se PRESUDA zbog NASILNIČKOG ponašanja!?

0

Popularni pevač pojavio se u pratnji advokata i prijatelja.

ana i rasta
ana i rastafoto: Damir Dervišagić

O životu Stefana Đurića Raste ovih dana govore svi mediji, kako zbog natpisa da je konačno došao kraj njegovom braku sa pevačicom Anom Nikolić, tako i zbog suđenja, gde se tereti da je aprila 2017. godine sa četvoricom prijatelja pretukao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika izdavačke kuće "Maskom". Nasilje je bilo prouzrokovano zbog navodnog duga od 30.000 evra. Nakon jučerašnjeg saslušanja u Prvom osnovnom sudu u Bogradu, svedok i dva veštaka iznesli su svoje tvrdnje. Suđenju je prisustvovao optuženi pevač, dok se Nešović nije pojavio. Svedok, direktorka "Tin drum music-a", Tatjana Bukvić, rekla je: 

Bila sam naspram stepenica pored kojih je prvo ušao Đurić, a sa njim i četvorica prijatelja. Uplašila sam se i zvala policiju, jer sam znala da je Rastin otac ranije bio u kancelariji i pretio. Dok sam čekala, čuli su se udarci o sto, povici. Đurić se unosio Slobodanu u lice i spominjao je velike novčane iznose."

 

stefan đurić rasta
stefan đurić rastafoto: Marina Lopičić

Pevač je tom prilikom negirao krivicu. Proces bi trebalo da bude završen 26. novembra, kada će biti pušten video-snimak i saslušan još jedan svedok. Nakon toga sledi završna reč i presuda. Turbulentan period još nije iza njega, te čekamo kulminaciju ovog spora, kao i borbe za starateljstvo. 

 

 

makonda-tracker