EKSKLUZIVNO

ANA NIKOLIĆ PODNELA TUŽBU PROTIV RASTE: Pevačica započela bitku za starateljstvo nad ćerkicom Tarom!

3

Ana Nikolić podnela je zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

 

- Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha. Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo - kaže izvor blizak pevačici za Kurir

 

Sa Aninom namerom da postane staratelj ćerki, Rasta se ne slaže i ima nameru da se do kraja bori na sudu. Inače, on je prekjuče, posle sedam dana, prvi put video dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Ekipa Kurira ga je zatekla u automobilu ispred Anine zgrade, ali nije hteo da ode po ćerku dok je naša ekipa bila tu. Reagovalo je i njegovo obezbeđenje.

 

Kako smo saznali, Rasta je kasnije te večeri s detetom proveo sat vremena.

Rastin i Anin advokat Borivoje Borović nije hteo da ulazi u detalje ovog spora.

 

- O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju - rekao je advokat za Kurir.

 

 

makonda-tracker