nećete verovati

OVAKO se ona sveti mužu: Kim Kardašijan objavila NAJIZAZOVNIJU fotografiju do sad i napravila potpuni HAOS na Instagramu (FOTO)

0

Ostavila je vrlo malo prostora mašti.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan foto: Profimedia

 Samo dan nakon što se u pordičnom rijalitiju posvađala sa suprugom zbog golišavih objava na društvenoj mreži, Kim Kardašijan podelila je jednu od svojih najizazovnijih fotki dosad, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

U najnovijoj epizodi "U koraku sa Kardašijanima" starleta je otkrila da je Kanje pokušao da kontroliše njene objave na Instagramu u čemu, očigledno, nije uspeo.

 

Kim je objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu u najmanjem bikiniju na svetu koji je jedva prekrio njene bradavice i ostavio zaista vrlo malo prostora mašti.

 

Reč je o bikiniju s potpisom modne kuće Šanel, kako otkriva logo na gornjem delu neobičnog okruglog oblika, a izazovna fotka podelila je mišljenje javnosti.

 

I dok su je njeni verni obožavatelji u komentarima obasuli komplimentima, javilo se i jednako toliko dušobrižnika koji su je prozvali zbog neprimerenog ponašanja za jednu majku troje djece koja je i uzor brojnim devojčicama širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ali iako je ovoga puta Kim uspela da nadmaši samu sebe, pala je u drugi plan zbog Kanjea koji je odlučio da pokaže podršku Donaldu Trampu kačketom s porukom njegove predsedničke kampanje "Make America Great Again" koju je nosio u jednoj emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye Doing Things (@kanyedoingthings) on

 

makonda-tracker