pauza ili konačni rastanak?

RASPADA SE SLAVNI DVOJAC?! Popularni muzičari odlučili da krenu SVAKO SVOJIM PUTEM

1

Popularni duo 2Cellos ima tužnu vest za svoje fanove.

2Cellos
2Cellosfoto: Roger Rich

Sastav 2Cellos već neko vreme proživljava vrhunac karijere, međutim došlo je do šokantnih odluka! Naime, ovaj popularan dvojac odlučio je da se razdvoji.

 

Stjepan je u razgovoru za RTL rekao da je došlo vreme za pauzu jer su život, ritam i tempo ubitačni.

To je suludo, stvarno smo preterali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja... Jednostavno se moramo maknuti od toga. Posvetićemo se nekim drugim stvarima u životu, napravićemo jedan zdrav odmak, rekapitulirati sve u glavi i kad dođemo sebi, ako dođemo sebi, možemo opet dalje", rekao je Hauser.

Uskoro ih očekuju australijska i američka turneja, nakon čega će napraviti pauzu, a Hauser je najavio da će nastaviti solo vodama.

Poslednjih osam godina isključivo sviram kao 2Cellos i ovako izaći iz toga, uopšte se usuditi da sviram sam u Areni klasičnu muziku, bio je sulud potez, ali ja sam lud u glavi i volim rizikovati. Baš sam ponosan na sebe", objasnio je Hauser.

S druge strane, Luka će se posvetiti porodici. Naime, on i njegova supruga Tamara su postali roditelji sina Vala. Luka otvoreno priča o porodici i tome koliko mu ona znači.

 

Stjepan se u takvom okruženju ipak ne vidi još uvek te kaže kako će za 20 godina možda biti tradicionalan čovek koji želi porodicu.

Tražim nekoga ko to razume i ko je spreman sa mnom rasti u svemu, ako je svesna koliko je sve ovo u svetu lažno i ako je spremna rasti sa mnom, onda imamo o čemu da pričamo", zaključio je Hauser.

 

makonda-tracker