Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).
Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.
I meni se desilo pa sam se digao ponovo-sve je to za ljude
Od toga se postaje pametniji a i sa manje mogucnosti sto je jako vazno kako se fokusirati na jedan cilj
Milivoje
30-10-2018 02:46h
"Optużio prijatelje da du mu oni krivi". Kakav si ti to čovek? Pa ti si ih sam birao! A za emisije o kuvanju skidam kapu.
Ozi Girl
30-10-2018 08:48h
Proslog leta sam bila na odmoru u Adelaidi i posetila sam njegov restoran tamo. Sasvim sam slucajno naletela na njegov restoran, pa ko rekoh kad sam vec tu, gladna, a i vreme je rucku...
Lep je restoran, lepo je opremljen, hrana je izvrsna, usluga fantasticna, ali je onako malo poskup. Bar 20-30% skuplji od ostalih.
U restoranu je bilo dosta konobara, mali bar sa barmenom, prostorije su velike i u centru Adelaide - mogu misliti koliko ga kosta samo da bude tamo. Pitam se da li je rentabilan.
Nisu ljudi za sve stvoreni. Njemu je Bog dao dar da kuva i da bude zabavan na TV-, ali eto nije bas neki biznismen. To ga je verovatno neko nagovorio da otvori restorane. Sta ce njemu toliki restorani po celom svetu. I drugo kad pocnes da ubaciujes kes u biznis koji tone to je retko kad dobra ekonomska odluka.
Sve u svemu, on je meni sarmantan. Ne cudi me da je finansijski zapeo. Previse veliki zalogaj je zagrizao.
Jao, ja još nikada nisam bio u Adelaidi. Baš bih voleo da posetim Adelaidu jednom.
F&B
30-10-2018 10:45h
Džejmi je TV lice i ne mora značiti da je i dobar menadžer. Upravo se to desilo. Čak sumnjam da je i dobar kuvar koliko su mediji uspjeli da ga izreklamiraju.
Kuvari su vrlo čudni ljudi, pogotovo pravi jer su u jednu ruku i umetnici.
Jedino u Srbiji, ovi cirkusanti , koji sebe nazivaju "vitezovima kuvarstva", okićeni raznoraznim orglicama i medaljama, poručenim u prvoj jeftinoj radnji za izradu pehara i ogrlica, od sebe prave neke "VELIČINE", a ustvari su samo prosječni kuvari.
Busaju se da pišu knjige o srpskoj kuhinji, a na jelovniku "bečka šnicla " mađarski gulaš" pica, paste.
Isključivi krivci lošeg primera za mlade narašteje, jer ih više ne uče osnove kuvarstva, već gledaju da im umesto uniforme obuku "pidžame", svežu marame kao gusari i pokušavaju da nkom prodaju m za b. Sve su to samo prevaranti!
Kosovka
30-10-2018 12:05h
Auuuu Oliver pa sta ce tu 46 restorana gladna godinooo..pa dosta i previše su ti 10 aaa ..slavko .Sad puši lulu
xxx
30-10-2018 15:45h
pa kako da ne bankrotira kad sprema neke gluposti sa astronomskim ciframa.ko ga faka kad se nije drzao pljeskavica i cevapa :-)
Marcco
01-11-2018 13:03h
Umesto da prodaje franšize pa da uzima pare a drugi rizikuju i propadaju, on sam ušao u posao... genije. Pa da rukovodiš sa 50 lokacija i 1200 zaposlenih mora da si zmaj, da zaboraviš na privatni život da ne pominjem prijatelje i kuvanje.
PRAVILA KOMENTARISANJA
Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).
Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.
Komentara: 8
Bravo Majstore
29-10-2018 21:21hOd toga se postaje pametniji a i sa manje mogucnosti sto je jako vazno kako se fokusirati na jedan cilj
Milivoje
30-10-2018 02:46hOzi Girl
30-10-2018 08:48hLep je restoran, lepo je opremljen, hrana je izvrsna, usluga fantasticna, ali je onako malo poskup. Bar 20-30% skuplji od ostalih.
U restoranu je bilo dosta konobara, mali bar sa barmenom, prostorije su velike i u centru Adelaide - mogu misliti koliko ga kosta samo da bude tamo. Pitam se da li je rentabilan.
Nisu ljudi za sve stvoreni. Njemu je Bog dao dar da kuva i da bude zabavan na TV-, ali eto nije bas neki biznismen. To ga je verovatno neko nagovorio da otvori restorane. Sta ce njemu toliki restorani po celom svetu. I drugo kad pocnes da ubaciujes kes u biznis koji tone to je retko kad dobra ekonomska odluka.
Sve u svemu, on je meni sarmantan. Ne cudi me da je finansijski zapeo. Previse veliki zalogaj je zagrizao.
Džejmi Olivier
31-10-2018 15:35hF&B
30-10-2018 10:45hKuvari su vrlo čudni ljudi, pogotovo pravi jer su u jednu ruku i umetnici.
Jedino u Srbiji, ovi cirkusanti , koji sebe nazivaju "vitezovima kuvarstva", okićeni raznoraznim orglicama i medaljama, poručenim u prvoj jeftinoj radnji za izradu pehara i ogrlica, od sebe prave neke "VELIČINE", a ustvari su samo prosječni kuvari.
Busaju se da pišu knjige o srpskoj kuhinji, a na jelovniku "bečka šnicla " mađarski gulaš" pica, paste.
Isključivi krivci lošeg primera za mlade narašteje, jer ih više ne uče osnove kuvarstva, već gledaju da im umesto uniforme obuku "pidžame", svežu marame kao gusari i pokušavaju da nkom prodaju m za b. Sve su to samo prevaranti!
Kosovka
30-10-2018 12:05hxxx
30-10-2018 15:45hMarcco
01-11-2018 13:03hPrijavi komentar
Odaberite razlog prijave komentara: