fešn jes jes

DO SADA NEVIĐENO: Na reviju Boška Jakovljevića, Goca Tržan došla bez supruga, a ON JOJ JE TIHA PATNJA!

0

44. Beogradska nedelja mode okupila mnogobrojne javne ličnosti. Brend "Martini Vesto", poznatog voditelja i kreatora Boška Jakovljevića, ostavio je prisutne bez daha. 

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U toku je najaktuelnije modno dešavanje u našoj prestonici, kome nisu odoleli kako modni poznavaoci, tako i popularne pevačice, voditeljke, glumice. Ne kaže se džaba "viđen jednako slavan". Revija poznatog srpskog brenda "Martini Vesto", Boška Jakovljevića naišla je na ovacije publike, koja je ostala bez reči kada je na pisti ugledala pevačicu Gocu Tržan. U belom sakou i pantalonama, izvela je plesnu tačku sa jednim od manekena. Iako je delovala veoma sigurno, u bekstejđzu smo je uhvatili kako usplahireno uvežbava korake. Evo šta nam je rekla neposredno pred izlazak. 

 

 

foto: Marina Lopičić

Drago mi je da sam ovde. Boško je odabrao ovaj stajling, on je moja tiha patnja, kada je moda u pitanju. Drugi put sam gost na reviji. Izvešću pesmu "Haljina" i koreografiju na samom kraju."

 Odnedavno je postala i "Yotuberka", te nam svoja umeća svakodnevno prikazuje. Suprug Raša i ćerka Lena nisu prisustvovali ovoj manifestaciji, pa nam je s osmehom na licu ispričala zbog čega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

Lena voli ovakava dešavanja, ali je ujutru čekaju školske obaveze, te je nisam povela. Raši bih odabrala neko od Boškovih odela, savršena su."

Iako nam nije otkrila zbog čega nije povela supruga, uverili smo se da uvek misli na njegove potrebe i želje

 

 

 

 

 

 

           

makonda-tracker