promoviše svoje delo

Stjuardesa, rijaliti zvezda, pevačica, književnica - ko je Kija Kockar? Sada planira da se ostvari i na filmskom platnu?!

4

Kockareva neće pokloniti primerak knjige svom bivšem mužu, ali volela bi da doživi ekranizaciju svog prvenca.

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Dušan Petrović

Kristina Kija Kockar okupila je mnogo svojih fanova ispred Vulkanovog štanda na Sajmu knjiga, gde će se danas družiti sa njima i potpisivati svoju knjigu.

 

Iako je do pre samo par meseci bila stjuardesa, sada se oprobala u čak dva nova zanimanja, a to su književnica i pevačica. Ipak, samo u jednom od njih se zaista pronalazi.

Ja sam napisala jednu autobiografiju, nešto što sam ja osećala i nešto što sam želela da prenesem na papir. Da bih se osećala kao književnica morala bih da odem malo dalje. Najviše se osećam kao pevačica, to je moj poziv. Kao rijaliti zvezda nikako", smatra Kija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

Kija uporno ističe da ne želi da bude povezana sa rijalitijem, ali činjenica je da se učešćem u istom proslavila. Iako se nagađalo se da će njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović, jedini dobiti besplatan primerak Kijine knjige, Kockareva naglašava da će morati sam da je kupi.

Slobodan još nije pročitao knjigu", rekla je Kija i dodala:

 

"Sutra dolazi na Sajam, tako je rečeno. Kupiće knjigu", sigurna je Kija Kockar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

Iako je napisala tek svoju prvu knjigu, Kija mašta o tome kako bi se njena životna priča mogla preneti na filmsko platno.

To su maštanja, ne postoje nikakvi planovi, ali može Dženifer Aniston da me glumi, nije problem. Sloba bi bio ona Zver iz 'Lepotice i Zveri'. Luna neka bira sama", izjavila je Kockareva.

Kija je poslala jasnu poruku svim damama.

Ovo je prvenstveno posvećeno ženama. Da budu ono što jesu i da se ne plaše da vole i da se ne plaše da se zauzmu za sebe i da znaju kad je dosta", rekla je Kija.

 

makonda-tracker