sujeverje u ljubavi

Obistinili su se njeni STRAHOVI: Kija otkrila da je prati PORODIČNO PROKLETSTVO

1

U svojoj autobiografiji "Moj potpis" Kija Kockar otkrila je mnoštvo pikanterija iz svog života, a većina njih odnosi se na Slobu Radanovića.

Kristina Kija Kockar
Kristina Kija Kockarfoto: glossy

Svi znamo za teoriju da žene biraju partnere koji liče na njihove očeve, a da muškarci biraju partnerke koje koje liče na njihove majke. Na početku sam bila sigurna da to nije moj slučaj. Verovala sam da sam izabrala Bobu zato što je poseban", piše Kija, a potom se osvrće na "ljubavnu kletvu" u svojoj porodici.

Sve moje tetke su imale neuspele brakove i skoro sve su se razvele. Kada sam upoznala Bobu, bila sam sigurna da sam ja razbila tu kletvu, jer sam upoznala čoveka koji ne pije, koji nije nasilan, ali na kraju se ispostavilo da sam napravila najgori mogući izbor", navodi Kija Kockar na stranicama svog književnog prvenca.

Nastojala sam da nađem muškarca koji ni po čemu neće podsećati na mog oca, i bila sam sigurna da je on taj. Ipak, jasno je po čemu Boba podseća na mog tatu. Obojica ne umeju da budu to što jesu. Žele da ostave što bolju sliku o sebi jer vole da ljudi u njihovoj okolini misle da su veliki, a kada dođe trenutak da zaista pokažu koliko su veliki, tamo gde je najvažnije, u okviru porodice, oni tu zakažu. Često sam razgovarala sa Bobom o nekim postupcima mog oca i sećam se da je on posle tih priča bio šokiran. Bilo mu je teško da poveruje u to što pričam, a na kraju je svojim postupcima pokazao koliko daleko on može da ode", razočarana je i dalje u svog bivšeg supruga Kija Kockar.

Izgleda da novopečena pevačica i spisateljica i dalje ne može da prežali postupke Slobe Radanovića koji su je jako povredili. Ipak, uvek postoji mogućnost da uz sledećeg partnera "skine" ovu ljubavnu kletvu.

 

 

makonda-tracker