borba za život

Završena operacija Darka Lazića: Lekari planiraju da izvade bubreg koji mu je otkazao!

0

Mladi pevač je i dalje u bici za žiovot, priključen je na aparate za disanje

darko lazič
darko lazičfoto: Dragan Kadić

 

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali.

 

Operacija je trajala oko dva sata, Darko je prebačen u šok sobu, ali se još ne zna kakvo je pevačevo zdravstveno stanje.

 

Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, reč je o komplikaciji sa plućima.

 

Međutim, kako saznajemo od prijatelja, lekari žele da pevaču izvade bubreg, koji otkazuje.

 

Ono što je u ovom trenutku najbolje jeste da su lekari uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje. Darko je vraćen na odeljenje intenzivne nege.

 

Ispred bolnice sve vreme je bio otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i moglo se čuti kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.

 

U holu bolnice potom su vesti o pevaču zajedno čekali otac Milan, verenica Marina Gagić i bivša žena supruga Ana Sević. Više od dva sata bili su u bolnici očekivajući vesti o zdravstvenom stanju pevača, a onda su svo troje napustili bolnički krug.

 

Podsetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas. Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jčerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

 

 

makonda-tracker