svi se nadaju njegovom oporavku

Darko Lazić je probao da ZAUSTAVI automobil, ali OVO ga je u tome SPREČILO

5

Pevač je pokušao da zakoči, ali nije uspeo u tome zbog prebrze vožnje.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: Dragana Udovičić

Folk pevač Darko Lazić, koji je u trenutku nesreće imao 1,39 promila alkohola u krvi, pokušao je navodno da zakoči kada je shvatio da će sleteti sa puta kod Brestača i isprevrtati se automobilom. Međutim, zbog prebrze vožnje nije uspeo da zaustavi automobil na vreme.

 

Naime, na mestu gde je pevač sleteo sa puta u blizini Pećinaca i isprevrtao se, policija je tokom uviđaja pronašla tragove kočenja. Upravo ti tragovi pokazuju i da Lazić nije zaspao za volanom, kako su mnogi mislili, jer u tom slučaju ne bi bilo tragova kočenja na putu.

 

Pevač je, navodno, pokušao da zaustavi automobil kada je počeo da gubi kontrolu, ali zbog velike brzine koju je razvio, to nije uspeo.

 

Navodno je Lazić vozio 150 kilometara na sat, što je mnogo veća brzina od one koja je na ovom putu dozvoljena.

 

Zbog čega je došlo do udesa u kom je pevač teško povređen, za sada nije poznato.

Veštaci utvrđuju kojom brzinom se Lazić kretao i zbog čega je došlo do udesa", kaže izvor za "Kurir".

Ono što je do sada poznato jeste da pevač nije bio vezan u trenutku kada je njegov automobil skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome", rekao je nakon udesa Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

 

makonda-tracker