razišli su im se putevi

Nakon TRAUMATIČNOG ISKUSTVA, nova promena u njenom životu: Dušica Jakovljević RASKINULA sa momkom?!

3

Iako joj na poslovnom planu sve ide od ruke, u ljubavi joj trenutno ne cvetaju ruže.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljevićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon svega što joj je desilo u proteklom periodu, Dušica Jakovljević se razišla od dečka Jovice, preneo je „Blic”.

 

Poslednjih nekoliko meseci izuzetno su bili teški za voditeljku Dušicu Jakovljević. Ona je prošla kroz traumatičan period kada su njen automobil digli u vazduh na parkingu ispred njene zgrade, a upravo ta situacija dovela je do toga da se voditeljka povuče i da se ređe viđa sa svojim partnerom. Sve češća udaljenost dovela je do toga da Dušica raskine sa dečkom.

Posle eksplozije džipa na Dušici je bio veliki pritisak jer je morala da objašnjava stvari s kojima nije bila upoznata i to ju je dosta potreslo. Dugo je razmišljala i shvatila je da se putevi nje i njenog dečka razilaze i da je najbolje da dalje nastave sami. Njih dvoje su se mirno rastali, nije bilo svađe", izjavio je za “Blic” izvor koji je navodno upućen u celu priču i dodaje:

Dušica je fokusirana na svoju decu i na posao. Veoma joj prija što joj je pažnja trenutno usmerena na rijaliti “Zadruga”, te nema vremena da razmišlja o drugim stvarima koje je opterećuju. Slobodno vreme provodi sa decom, vodi ih na vanškolske aktivnosti, u igraonice, časove stranih jezika... Želi da imaju bezbrižno detinjstvo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

U "Blicu" se takođe navodi da su razgovarali sa Dušicom, koja nije bila zainteresovana da dalje komentariše ovu priču.

Nemam komentar, ne pričam o privatnom životu", bila je kratka voditeljka.

Inače, voditeljka iza sebe ima jedan brak sa producentom Aleksandrom Miljušem, sa kojim ima ćerku Anđelu i sina Ognjena. Dušica nema problem da u javnosti priča o razvodu, pa je svojevremeno u jednoj emisiji ispričala koliko se promenila posle braka.

Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam, zahvaljujem celom svom okruženju i bogu i meni što su me sklepali ovakvu moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično", rekla je tada Dušica.

Jakovljevićeva je sa bivšim suprugom Aleksandrom Miljušem ostala u dobrim odnosima, te se svakodnevno čuju najviše zbog dece, Anđele i Ognjena, jer ne žele da oni osete odsustvo jednog roditelja.

 

 

makonda-tracker