NOVI GLOSSY

Priča Ace Lukasa koja će vas ŠOKIRATI: Dotakao sam DNO zbog KOCKE I DROGE!

0

 

Nalik na popularne kriminalističke filmove sa elementima drame i romantike, život čuvenog folk pevača intrigira javnost pune tri decenije, a uoči 50. rođendana, osmeh mu na lice najčešće izmame najmlađa ćerka i unuka

foto: Luka Šarac

Otkako se pojavio na javnoj sceni, folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, intrigira javnost, a njegov privatni, poslovni i ljubavni život tema su broj jedan ma šta god da mu se dogodi.

 

Jedan je od retkih pevača sa estrade koji do poslednjeg mesta napuni klub i za čiji se koncert uvek traži karta više. Lukas je omiljen među svojom publikom i ona mu nikada nije uzela za zlo njegov način života koji je veoma često podsećao na filmove.

 

Njeno veličanstvo lopta

 

Rođen je 3. novembra 1968. godine u Beogradu, od oca Vuksana i majke Vidosave.

 

- Imao sam prelepo detinjstvo ispunjeno pravim stvarima. Bio sam živo i nestašno dete koje je interesovalo samo njeno veličanstvo lopta. Ona je bila glavni rekvizit tog mog bezbrižnog perioda jer sam najviše voleo da igram fudbal. Odrastao sam na Karaburmi, gde je bilo terena, ali i mnogo livada. Pošto je moja prabaka iz Leskovca, često sam i tamo provodio vreme - seća se pevač, kojem priča o fudbalu uvek izmami osmeh na lice...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 50. broju magazina Glossy, koji u sredu 24. oktobra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker