ispunila mu želju

Kako je „Kafana na Balkanu“ postala rok pesma: Furija iza Šapca iznenadila Acu Lukasa

0

Popularni folk pevač Aca Lukas nije krio svoje oduševljenje kada je na prethodnom takmičenju Zvezda Granda čuo talentovanu Sanju Vasiljević kako je otpevala jednu od njegovih najpopularnijih pesama „Kafana na Balkanu“.

Sanja Vasiljević
Sanja Vasiljevićfoto: Promo

Aca Lukas Sanju je tom prilikom nazvao furijom iz Šapca, a mlada pevačica sa njegovom podrškom i vetrom u leđa nedavno je snimila verziju ove popularne numere baš onako kako je Lukas i želeo da zvuči.

 

Sanja Vasiljević
Sanja Vasiljevićfoto: Promo

Atrakivne kadrove za potrebe spota Kafane na Balkanu snimila je u Šabačkoj tvrđavi, a novi aranžman zahvaljujući kome sada ova kompozicija zvuči skoro neprepoznatljivo, uradio je Zoran Kesić.

 

Sanja Vasiljević
Sanja Vasiljevićfoto: Promo

Mnogo mi znači to što je Aca Lukas pohvalio moju verziju Kafane na Balkanu, a veoma se dopala i autoru pesme Nikoli Grbiću. Pošto je Aca kako je mnogo puta rekao roker u duši, nadam se da sam mu ispunila želju i pokazala da njegove pesme mogu istovremeno da se pevaju u folk i rok verziji," kaže talentovala pevačica koja će do sredine oktobra ponosno predstaviti pesmu i spot za ovu numeru.

Sanja Vasiljević
Sanja Vasiljevićfoto: Promo

 

makonda-tracker