brutalno iskrena

Neustrašiva, nesputana, neokovana: Jelena Karleuša smatra da je žena ISPRED OVOG VREMENA

7

Pevačica je objasnila šta za nju znači da je žena neustrašiva.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša je poznata po svom britkom jeziku i oštrim stavovima. Ona uvek podstiče i ohrabruje žene da budu samostalne i nezavisne. Pevačica smelo istupa i govori o gorućim temama, a sada je poručila svima šta ona podrazumeva pod neustrašivošću žene.

Neustrašiva je ona žena koja nije sputana konvencionalnim shvatanjima žene u društvu. Neustrašiva je ona žena koja zna da će naići na osude, jer se drznula da bude svoja i sebi dosledna. Neustrašiva je ona žena koja ustane kad padne i od neprijatelja pravi najveće fanove, jer joj se dive što je drugačija. Neustrašiva je ona žena koja je autentična i hrabra da kaže to što misli. Neustrašiva je ona žena koja veruje da i sa hiljadu dinara u džepu izgleda kao diva, ponosno dignute glave! Neustrašiva je ona žena koja ima decu, porodicu i posao, a nije izgubila želju da osvoji čitav svet", nadahnuto je izjavila Jelena Karleuša za magazin "Harper's Bazaar".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nesumnjivo se popularna JK pronašla u ovakvom opisu i pokušala je da i ostalim ženama da primer kako da se ponašaju kao lavice.

 

S ozbirom na to da deo javnosti ponekad osudi njene reči i postupke, popularna Karleuša smatra da će tek doći vreme kada će je ljudi moći razumeti u potpunosti.

Jelena Karleuša predstavlja ideju žene koja će jednog dana biti shvaćena", poručila je pevačica.

 

makonda-tracker