rat ne prestaje

KARLEUŠA PONOVO BLJUJE VATRU: Rijaliti zvezde treba da STOJE MIRNO dok izgovaraju moje ime!

5

Iznervirana ponašanjem pobednice Zadruge, Kije Kockar, Jelena Karleuša osula paljbu izgovorila gomilu pogrda.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Miša Obradovič

Jelena Karleuša je pobednicu Zadruge i sve traženiju pevačicu nazvala "bagrom koja joj ide na k...."

 

Svi mi kažu da sam luda što uopšte komentarišem tu rijaliti bagru. Iskreno, mnogo su se rasku**ili, mnogo mi idu na k**** i neko mora da ih stavi na njihovo mesto...Šta ćete to je moj život, od Maldiva i svetskog džet-seta, pa sve do nakazne rijaliti zvezde", izjavila je JK.

 

Ona je otišla još dalje u prozivkama, pa je izjavila da nije problem što je rijaliti polusvet koristi da bi bio u medijima.

Problem je u tome što ne ustanu i ne stoje mirno kada izgovaraju moje ime".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Do sukoba između pevačica je došlo kada je Kija izjavila da Karleuša sigurno ima mnogo slobodnog vremena, kada stiže da komentariše njen život.

Ako Jelena ima vremena za prozivanje i ako joj je to gušt, ima podršku od mene za tako nešto. Ako joj treba neki materijal da me još isproziva, neka me slobodno pozove, rado ću nalupati gluposti", kaže Kija.

 

Kada je Kija objavila pesmu, koja je u kratkom roku postala napopularnija na kanalu YouTube, JK je odmah "bacila" komentar".

Ako je Kija u Srbiji sa takvim izgledom, harizmom i pevanjem prva na trendingu , ozbiljno razmišljam da uložim lovu i moje dadilje i garderoberke. Pokidale bi, ja se ne šalim!".

 

makonda-tracker