presrećni

PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI POSLE VENČANJA: Mladi pevač podelio srećne vesti sa publikom

0

Krajem septembra ceo region iznenadila je vest da se oženio pevač Lukijan Ivanović, a na jednom od gradskih događaja prvi put posle venčanja pojavio se sa suprugom Milicom.

foto: promo
foto: promo

Milica i Lukijan venčali su se na intimnoj proslavi u najužem krugu porodice i prijatelja, a kao jednu od fotografija sa venčanja, mladi pevač je na Instagramu podelio onu na kojoj se jasno vidi trudnički stomak mlade. Od tada, pa do sinoćne proslave u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade Milica i Lukijan nisu se pojavljivali u javnosti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lukijan Ivanovic (@lukijanivanovic) on

 

Dolazak na zabavu svetski poznatog hotelskog lanca iskoristili za druženje sa prijateljima i poslovnim saradnicama, a čestitke zbog venčanja i vesti da očekuju prinovu stizale su sa svih strana.

 

Pored Lukijana i Milice Ivanović, inače direktorkom programa Naxi radija, zabavi povodom predstavljanja novog hotelskog brenda na našem tržištu - Radisson Collection, Old Mill Belgrade prisustovale su brojne poznate ličnosti, među njima i Sanja Ilić sa suprugom Tatjanom Karajanov, Vesna Dedić, Ilda Šaulić sa majkom Gordanom, Danica Krstić, Sara Jovanović, Lena Kovačević i mnogi drugi.

1 / 8 Foto: promo

Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj. Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima.

 

Sa novim imenom na tržištu, pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade biće usmerena ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards.

 

 

makonda-tracker