velike promene

Život u Americi nije toliko lep i lak: Jelisaveta Orašanin otkriva KAKO SE SNALAZI u novoj zemlji i koji je njen recept za uspeh (FOTO)

1

Ona uživa u malim stvarima.

jelisaveta orašanin
jelisaveta orašaninfoto: Dragana Udovičić

Glumicu Jelisavetu Orašanin Teodosić publika je zavolela u seriji "Vojna akademija", nakon čega je njena slava počela vrtoglavo da raste.

 

Venčanje sa Milošem Teodosićem interesovalo je celu Srbiju, a svako njeno pojavljivanje je pod budnim okom javnosti. Lepa glumica u intervjuu otkriva svoje male tajne.

 

Više og godinu dana živiš u Los Anđelesu. Koliko je, s tvoje tačke gledišta, srpskim glumcima teško da se izbore za parče hleba, odnosno ulogu u Holivudu?

 

- Jezik je glavni glumčev alat i mora ga savršeno govoriti da bi mogao da glumi, što je vrlo teško kada vam taj jezik nije maternji. Zbog toga naši glumci u Holivudu najčešće igraju uloge stranaca iz slovenskih zemalja.

 

Postoji li neki ritual kojim se oslobađaš stresa?

 

- Čitanje i slušanje muzike me najviše opušta i obnavlja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on

 

Na tvom zvaničnom sajtu piše da voliš: veslanje, snoubord, klizanje, plivanje, jahanje. Budući da si veliki avanturista, postoji li neka aktivnost koju bi volela da isprobaš, a još uvek nisi?

 

- Volim sport, ali još više volim putovanja. Volela bih da što više proputujem, pa ako se usput zalomi i neka sportska avantura, tim bolje.

 

Ispunjena si i na poslovnom i na privatnom planu. Radiš posao koji voliš, u srećnom si braku. Koji je tvoj recept/tajna za uspeh na svim poljima i sreću?

 

- Biti iskren prema sebi i svojim bližnjima, biti ono što si, radovati se životu i prihvatati sva iskušenja koja on nosi, sa verom da ćeš kroz njih proći i zahvaljujući njima sazreti. Moja je sreća što sam okružena ljudima koji misle i čine isto tako.

 

Kažu da je čovek bez snova mrtav čovek. Koji svoj san ili želju još uvek nisi ostvarila, a volela bi?

 

- Ja sam tek počela da sanjam i da svoje snove ostvarujem. Ne žurim - za sve će biti vremena, a o neostvarenim snovima ću pričati za pedeset godina, a možda ni tada.

 

 

makonda-tracker