rastu u prave lepotice

NE ZANIMA IH MEDIJSKA PAŽNJA: Naslednice Saše Matića retko smo u prilici da vidimo, a o njihovoj lepoti TEK će se PRIČATI! (FOTO)

0

Popularni pevač i te kako ume da sakrije svoj privatan život, ali nije odoleo a da svoje naslednice ne predstavi javnosti

foto: Kurir
foto: Kurir

Jedan od najpopularnijih pevača na domaćoj estradi, Saša Matić retko u medijima govori o svom privatnom životu i porodici, iako i na tom polju ima i te kako čime da se pohvali.

 

U bračnu luku uplovio je pre petnaest godina sa suprugom Anđelinom sa kojom je kasnije dobio i dve ćerke – Aleksandru koja sada ima četrnaest godina i Taru koja ima jedanaest godina.

 

Iako nismo često u prilici da zavirimo u privatnost poznatog pevača, on je jednom prilikom napravio izuzetak i sa javnošću poželeo da podeli dirljiv porodični momenat, pa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa ćerkama i suprugom.

 

- Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine i teši kada povremeno padnemo - napisao je tom prilikom Saša uz objavljenu fotografiju.

Iako su još uvek u tinejdžerskom uzrastu, jasno je da Aleksandra i Tara rastu u prave lepotice, pa ne sumnjamo da će se o njihovoj lepoti i šarmu tek pričati!

 

 

 

 

makonda-tracker