UZORNA I ODANA

Oduševila je javnost: Brižna Megan je ponovo objasnila koliko ceni Dajanu!

0

Megan Markl je javnosti pokazala trudnički stomak, ali i koliko poštuje uspomenu na svoju svekrvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja Megan Markl veoma se potrudila da ostavi zapažen utisak u javnosti na samom početku službene turneje sa suprugom, princem Harijem.

 

Meganprinc Hari doputovali su u Australiju, gde će provesti narednih nedelju dana, a u pitanju je prva službena turneja kraljevskog para.

 

Samo dan nakon što je Kensingtonska palata službeno potvrdila vojvotkinjinu trudnoću, ona je u elegantnoj, beloj haljini prvi put pokazala trudnički stomak, a svojski se potrudila da privuče medijsku pažnju nakitom.

 

Radi se o zlatnim minđušama u obliku leptira, koje su pripadale pokojnoj princezi Dajani, Harijevoj majci, koja je prvi put viđena s njima 1986. godine, tokom svoje turneje s princem Čarlsom po Kanadi. Bilo je to godinu i po dana nakon Harijevog rođenja.

 

foto: Profimedia

 

Takođe, bivša glumica nosila je  i zlatnu narukvicu sa plavim kamenjem u poseti zoološkom vrtu Taronga u Sidneju.

 

Ovo nije prvi put da je vojvotkinja odala počast pokojnoj svekrvi. Na dan venčanja je Megan nosila Dajanin prsten, a i njen verenički prsten sadrži dva dijamanta iz Dajanine privatne kolekcije nakita, koju je većim delom ostavila budućim suprugama svojih sinova.

 

Važno je da se zna da je Dajana deo ovoga sa nama", jednom je prilikom izjavila vojvotkinja nakon veridbe.

 

Uz to, bela haljina australijske dizajnerke Karen Gi rasprodata je za svega nekoliko minuta nakon što se Megan pojavila u njoj, uprkos ceni od 1800 dolara. Čini se da Megan sve što dotakne pretvara u zlato, koje voli i privatno da nosi.

 

makonda-tracker