proradio majčinski instikt

Da li je ovo novi kraljevski skandal na pomolu? Trudna Megan Markl na svoju ruku PROMENILA PROTOKOL! (FOTO)

0

Uprkos velikoj vremenskoj razlici, trudna Megan Markl i njen suprug, princ Hari, još jednom su pokazali da žive kao sav običan svet. 

foto: Reuters
foto: Reuters

Uprkos velikoj vremenskoj razlici, trudna Megan Markl i njen suprug, princ Hari, brzo su se prilagodili u Australiji pa su već obavili nekoliko službenih događaja, a stanovnici grada Daboa uvereni su kako su im upravo oni doneli sreću, budući da je za njihova poseta napokon, nakon dugog razdoblja suše, pala kiša.

 

Hteli ili ne, Megan Markl i princ Hari brzinski su morali da se prilagode na život i vremensku razliku u Australiji. Budući da će na turneji po Australiji, Novom Zelandu i okolnim ostrvima provesti 16 dana, raspored im je i više nego zgusnut. Trudna vojvotkinja od Saseksa bez ikakvih problema u stopu prati svog supruga, a jedan od zanimljivijih događanja desio se ispred slavne Sidnejske opere.

 

Tamo su se susreli sa stotinama obožavatelja, koji su samo zbog njih se okupili, a neki su imali priliku da se rukuju sa kraljevskim parom, zagrle se i fotografišu za uspomenu.

 

foto: Reuters

Osim malenog dečaka, koji je bio toliko neodoljiv da su i Megan i Hari poželeli da ga zagrle, a on se potom malo poigrao s Harijevom bradom, princ je u mnoštvu ugledao devojčicu koja neodoljivo podseća na njegovu suprugu u mlađim danima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry • supporters (@harry_meghan_updates) on

Devojčica je nosila majicu sa natpisom "Girls Can Do Anything", (Devojčice mogu sve) a uprkos protokolu i rasporedu koji je isprogramiran u minut, princ Hari je zaustavio sve, i pozvao Megan kako bi je fotografisao sa njenom malom kopijom.

 

Nakon toga, par je posetio i grad Dabo, gde su u parku Viktorija prisustvovali pikniku, a njihov dolazak građani su s oduševljenjem dočekali posebno jer je u trenutku kada je 33-godišnji princ Hari stupio na pozornicu kako bi održao govor, nakon dugog razdoblja suše počela da pada kiša.

 

foto: Reuters

Nju niko nije očekivao, no, na sreću, kišobrani su se brzo stvorili kako bi kraljevski par ostao suv, a sve je oduševio trenutak kada je Hari započeo govor. Tada je ostavio svoj kišobran voljenoj supruzi, no ona nije htela da on pokisne, stoga se i sama popela na pozornicu, stala pored njega i iznad glave mu stavila kišobran.

 

 

makonda-tracker