kraljica telenovela

OPERISALA SE DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Šarmantnu glumicu Srbija je zavolela u seriji "Divlja ruža", a danas niko ne bi mogao da pogodi da je to ONA! (FOTO)

0

Bila je Rosa Salvahe i dominirala u telenoveli, ali njena želja da zadrži lepotu ju je dovela do drastičnih promena.

Veronika Kastro bila je kraljica telenovela
Veronika Kastro bila je kraljica telenovela foto: Profimedia

Ona je bila prva kraljica malih ekrana, glavna glumica u prvoj španskoj seriji (koja stiže iz Meksika, ali tako smo ih zvali), koja se pojavila kod nas. Od nje je sve počelo. Ne baš naročito lepa kao Kasandra ili Ljovisna koje su došle posle nje, ali simpatična. E, pa Rosa više nije simpatična. Sasvim je promenila lični opis.

 

Glumica Veronika Kastro, koja je bila slavna Rosa u seriji “Divlja ruža”, danas ima 64 godine i gomilu plastičnih operacija iza sebe. U želji da zadrži mladost Veronika je preterala. Izobličila se.

 

Serija “Divlja ruža”, koja je snimljena 1987. godine, bila je njena odskočna daska. Glavnu ulogu u TV novelama više nije dobila, ali je zato glumila u filmovima i brojnim pozorišnim predstavama. Stigla je čak i do Brodveja. Pre sedam godina rešila je da više ne želi da stane pred kamere, ali je ostala verna pozorištu.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

Osim glume Veronika je bila zaljubljena i u muziku. Snimila je nekoliko albuma i svi su odlično prošli u Meksiku. Ima dva sina, Kristijana i Mihaela, i obojica su umetnici. Kristijan Kastro je velika muzička zvezda u Latinskoj Americi, a Mihael se bavi režijom.

 

Ove godine je dobila nagradu za najbolju glumicu u mjuziklu.

Talenat je nije napustio, ali joj mnogi zameraju što je više ne mogu prepoznati.

 

 

makonda-tracker