bez cenzure

Melanija Tramp o bračnoj krizi: Volim li Donalda? Bio je jako šarmantan...

1

Prva dama Amerike priznala da svađe nisu retkost u njenom braku

 

melanija i donald tramp
melanija i donald trampfoto: Reuters / Mary F Calvert

 

Pre dve godine, Tramp se javno izvinio svojoj supruzi jer je u prošlosti bio vulgaran prema ženama.

 

- I opet se izvinio - kratka je bila Melanija. Nekoliko dana nakon snimljenog intervjua, novinaru su se javili iz Melanijinog tima i pojasnili ovaj odgovor.

 

- Predsednik se često ispričava gospođi Tramp na svim medijskim glupostima koje je morala slušati otkad je ušla u Belu kuću - rekli su.

 

Na pitanje o suprugovim aferama, odgovorila je da je ona majka i prva dama i da ima mnogo važnijih stvari o kojima mora razmišljati i koje mora raditi.

 

Sada, kada živi već 16 meseci u Beloj kući, tvrdi da je bilo dosta izazova i spoticanja.

 

Ne osećam se kao zatvorenik. Uživam u ovoj ulozi. Znam da neće trajati večno, ali to je jedno jako posebno razdoblje - prokomentarisala je vreme provedeno u Beloj kući

 

- Ne žele ti svi pomoći. Žalosno je da organizacije i fondacije s kojima želim sarađivati odbiju zbog politike. Biraju politiku ispred pomaganja ljudima - ispričala je Melanija. Na pitanje ko ju je to tačno odbio, nije htela odgovoriti.

 

- Ne želim pričati o tome. Znaju oni koji su. Ne želim ih izložiti pred celim svetom - rekla je Prva dama.

 

- Podržavam žene. Moraju se saslušati. Moramo im dati podršku. Ali, i muškarce, ne samo žene - osvrnula se Tramp na MeToo pokret. Potom je ispričala kako je i ona zlostavljana.

 

- Treba da vidite šta sve ljudi govore o meni. Moglo bi se reći da sam ja najzlostavljanija žena na svetu - rekla je Tramp.

 

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker