još jedan skandal

Kraljevsko venčanje bez jednog bitnog člana: Vojvotkinja Kamila Parker PROPUSTIĆE spektakularni događaj, a razlog je neshvatljiv!

0

U Velikoj Britaniji ovih dana vlada uzbuđenje jer se sutra očekuje još jedno kraljevsko venčanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sudbonosno "Da" reći će unuka kraljice Elizabete, princeza Judžin i njen verenik Džek Bruksbenk. Međutim, ovo spektakularni događaj propustiće važna članica britanske kraljevske porodice - supruga princa Čarlsa, vojvotkinja Kamila Parker, prenosi "Stil".

 

Kamila Parker
Kamila Parkerfoto: Profimedia

Ona navodno neće biti u mogućnosti da dođe na ceremoniju zbog poslovnih obaveza koje je prethodno dogovorila u Škotskoj. Sedamdesetjednogodišnja vojvotkinja ima nekoliko dogovorenih angažmana u blizini porodičnog doma u Hajlendsu, gde obično boravi sa suprugom Čarlsom.

 

Novinarka i poznavalac pravila kraljevske porodice Viktorija Arbiter tvrdi da je to sasvim očekivano, budući da se radi o unapred dogovorenim zvaničnim dužnostima.

Znam da zvuči čudno što Kamila neće biti na venčanju Čarlsove nećake, ali stvari su se tako složile. Pripadnici kraljevske porodice ne vole da razočaraju, a budući da je ranije obećala da će posetiti školu u Škotskoj, njena dužnost je ipak ispred svega ostalog. Naime, taj događaj dogovoren je davno pre nego što je Judžin odredila datum venčanja. Zbog toga će Kamila radije propustiti kraljevsko venčanje i obaviti svoju dužnost", kaže Arbiter.

Princ Čarls I Kamila
Princ Čarls I Kamilafoto: Profimedia

Bez obzira na odsustvo Kamile, u Vindsoru se za sutra očekuje 800 zvanica koje će svedočiti spektakularnom venčanju.

Članovi kraljevske porodice inače često propuštaju porodične događaje zbog unapred dogovorenih dužnosti", dodaje Arbiter.

 

makonda-tracker