iskreno

Maja Berović otkriva: Jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke

1

Evo odgovora na pitanja koja najviše guglate o Maji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica otkrila je par nedoumica u emisiji "Narod protiv". Tu su se našla neka zanimljiva pitanja o njenom mužu, o tome da li ima dece i slično..

 

Mnogi ni ne znaju da Maja ima muža, a oni koji i znaju se pitaju da li su oni i dalje u braku, obzirom na to da ga ona medijski ne eksponira, a niti se on sam eksponira.

Nisam se još uvek razvodila, a nadam se ni da neću. Muž je neko ko je stalno uz mene", rekla je ponosno Maja.

Maja Berović i njen muž
Maja Berović i njen mužfoto: Damir Dervišagić

Naravno da posle ovoga sledi pitanje vezano za decu, da li ima dete, ili da li planira da ga ima, obzirom na to koliko je zauzeta u poslednje vreme zbog svoje nagle popularnosti koje je stekla u proteklih godinu dana.

Za sada imam samo decu koju mi je rodila moja snajka, od mog brata žena. Jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke i sigurna sam da će se to desiti u pravo vreme", osmehnula se Berovićka.

Mnoge Majine fanove zanima da li ona ima gole fotografije, međutim Maja kaže da nema i da ih nikada nije ni imala. 

Ja nemam gole fotke, jedine gole fotke su one kad odem na more, pa se fotografišem na plaži, ali mislim da je to sasvim normalno i da to svi rade", otkrila je pevačica.

Poznato nam je da je Maja uvek otvoreno pričala o svojim zahvatima, i da se ne stidi toga, jer je za posao kakvim se ona bavi, u nekom životnom dobu jednostavno neophodna estetska hirurgija. 

Generalno se o meni uvek pisalo svašta, da sam radila svašta nešto. Ja sam generalno tu temu zatvorila, nemam ništa protiv toga, smatram da sve što nikoga ne vređa i ne omalovažava ne može da škodi", završila je Maja.

 

 

makonda-tracker