otkrila tajnu

Godine joj ne mogu ništa: Američka glumica bez i jedne operacije izgleda poput tinejdžerke (FOTO)

1

Poznata glumica Anđela Baset u avgustu mesecu napunila je 60 godina, a i dalje oduševljava svojom pojavom.

Anđela Baset
Anđela Basetfoto: Profimedia

Američka glumica Anđela Baset spada u red najlepših dama iz Holivuda, a njen izgled u 60-oj godini izaziva divljenje. I dok se mnogi pitaju da li se podvrgla nekom od estetskih tretmana, Anđela je u jednom intervjuu otkrila šta je njena tajna mladolikosti


Ona svakodnevno prima veliki broj komplimenata na račun svog izgleda, a ne krije da je često pitaju i kako uspeva da održi vitko telo i sjajan ten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

Lepa Anđela je u intervjuu za magazin Allure istakla da su šezdesete godine zapravo nove čerdesete, a potom objasnila šta to zapravo znači.

Napredovali smo pa se poimanje starosne dobi sve više pomera pa su šezdesete postale nove četrdesete, a sedamdesete su nove pedesete. Sa godinama morate da smanjite stres, ali i da se osećate seksi u svojoj koži", rekla je glumica i majka dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

Basetova nije krila da ipak dosta truda ulaže u svoj izgled, te da dva puta nedeljno vežba sa ličnim trenerom koji joj pomaže da svaki trening uradi pravilno.

Ključ je u pravilnoj ishrani i vežbanju. Sve dolazi iznutra. Uvek se trudite da jedete ukusne obroke. Uživam u ukusnoj i finoj hrani. Mislim da zdravo ne mora da znači i neukusno", istakla je Anđela.

Glumica je na kraju intervjua otkrila namirnice koje ne jede i koje je čine tako vitalnom, a to su mlečni proizvodi i peciva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

 

makonda-tracker