uželeli se

Luksuzno letovanje i POMIRENJE bivših partnera: Sonja i Aca Lukas KRIJU svoj odnos, evo i zašto!

1

Njih dvoje kriju od većine prijatelja da su obnovili ljubav iako se ne razdvajaju. Izvor blizak supružnicima, otkriva kako je došlo do pomirenja.

foto: Marina Lopičić

S obzirom na to da su oni nekoliko meseci ranije izgladili odnose, nije bilo svađe ni problema, pa se već na početku putovanja naslućivalo kako će se sve završiti.

 

 

"Viktoriji sreći što putuje sa tatom i mamom nije bilo kraja, što je obradovalo Sonju i Acu. Odlučili su da se neće svađati kako ćerki ne bi kvarili užitak. more i vreme su učinili svoje, pa su podgrejali strasti. Aca je rezervisao ogroman apartman, u koji su osim dnevnog boravka i balkona, bile dve spavaće sobe. Svi zajedno su proveli sedam predivnih dana gde su ponovo bili prava porodica. Prema njegovim rečima, do pomirenja je došlo ubrzo nakon što su selteli u Tursku, ali su odlučili da ne govore svim prijateljima jer su ih svi savetovali da se ne mire.

 

Njih dvoje se ne razdvajaju, polse nastupa Lukas odlazi do Sonje i Viktorije ili ona ćerku dovozi do njega, a tada svrati i uglavnom svi budu zajedno.

 

Sonja se pohvalila drugaricama kako se Aca ponašao prema njoj.


Odlaze zajedno u restorane na večeru i gosti ih mogu videti kako se kako se smeju zajedno i nazdravljaju. Njih dvoje ne spominju ono što se dogodilo, ali će i to morati da rasprave ako misle da nastave da žive zajedno. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće", rekao je izvor.

 

makonda-tracker