rasturila dom

BIVŠA SUPRUGA EROSA RAMACOTIJA PROŠLA JE KROZ PRAVI PAKAO: Živela sam kao u bajci, a onda sam upala u KANDŽE JEZIVE SEKTE koja mi je ISPRALA MOZAK!

3

Bivša supruga legendarnog italijanskog pevača progovorila je o teškom periodu sa kojim se suočila tokom svojih dvadesetih godina

foto: Profimedia

U to vreme je postala poznata i u Nemačkoj - kao voditeljka u prvoj sezoni programa "Nemačka traži superzvezdu". Oduševila je publiku svojim osmehom, ubirala aplauze. Otkuda osećaj da je nevoljena?

 

- Nije to tako jednostavno. Publika nije bila tu kada sam uveče bila sama kod kuće. Publici nisam mogla da ispričam ono što mogu da ispričam nekome ko me voli - objašnjava ona.

 

Danas ima 41. godinu, udata je za Tomaza Trusardija, naslednika i šefa modnog koncerna "Trusardi", s kojim ima dve ćerke.

 

Čini se da sada zna šta je ljubav, ali ranije nije bilo tako: kao 17-godišnjakinja je došla u Milano, postala manekenka, zatrudnela u 19. Od vremena u sekti prošle su godine i kaže da nema nameru da ih tuži. Klelija i udruženje živeli su od njenog novca, bili su njena agencija, čak su joj odredili Klelijinog sina za dečka.

 

- Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna - kaže ona.

 

Godine 2006. više nije mogla da izdrži:

 

- U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcionišem, izolovali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu - objašnjava.

 

Bila je toliko očajna da je napustila sektu.

 

- Rekli su mi da ću umreti ako odem. Verovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htela sam da budem s ćerkom, makar posle toga i umrla - kaže ona.

 

 

makonda-tracker