pun pogodak

Prvi službeni izlazak nakon trećeg porođaja: Kejt Midlton sa kraćom kosom i potpuno novim stajlingom

0

Kejt Midlton se konačno pojavila posle porodiljskog odsustva i svi su pričali o njenoj modnoj kombinaciji i novoj frizuri.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža je posle trećeg porođaja uzela nekoliko meseci zasluženog odmora, ali nikad do sad se nije desilo da se baš ovoliko dugo nigde ne pojavljuje - poslednji put je viđena na Vimbldonu sredinom juna i od tada se nije pojavljivala u javnosti, prenosi nam "Cosmopolitan".

 

 

Konačno Kejt Midlton se pojavila, a njen prvi službeni izlazak nakon porodiljskog, očekivano, nije prošao nezapaženo ni na društvenim mrežama, gde su masovno komentarisali i njenu vidno kraću kosu, kao i njeno poprilično ležerno jesenje izdanje.

 

Ali s obzirom na to da je posetila park Pedington Rekriejšn Graund, njen modni odabir bio je sasvim primeren.

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia

Vitka i doterana princeza se na ovom događaju pojavila u maslinastozelenoj jakni švedskog brenda Fjallraven, braon farmericama i u jednostavnim kožnim čizma braon boje koje izgledaju kao jedan od onih bejzik must have komada u ormanu svake žene

Kejt je inače poznata po tome što preferira jednostavne komade i sveden odevni stil, pa ne eksperimentiše previše sa modelima i radije se odlučuje za klasiku. Što ponekad može da bude dosadno, ali u ovom slučaju je pun pogodak!

 

 

makonda-tracker