skinula ružičaste naočare

Luna konačno PRIZNALA: Bila sam zaljubnljena u debila, nisam imala priliku da ga pljunem! On je sve, samo NE MUŠKARAC

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

zasluženo

05-10-2018 18:39h
Nije ni čudo da ih pljuju, što su joj se roditelji borili za tuđeg muža? To je isto kao da su došli u tuđu kuću, zaseli, zauzeli svaki kutak i na kraju rekli stanarima da se tornjaju iz vlastite kuće.

Persa

23-10-2018 22:52h
Ajd kada si to vec shvatila ne ponavljaj greske! Cesto sam sepitao sta te
to privuklo ovoliko lazljivom coveku? Verovatno tipus medi u lice, a preko
ledja gleda istovremeno tri druge?

Viktorija

29-10-2018 21:06h
Luna od tebe ponajmanje očekujem ovakav komentar To ti ne priliči i ni malo mi se ne svidja.Jednostavno ti si bila sa njim on je bio tvoj muškarac 9 meseci, volela si ga i priči kraj. Podvuci crtu i prestani da pričaš o njemu.Sve što govoriš je ružno"on nije muškarac", "da ga pljunem u lice" da.. gluposti. Počela si da se ponašaš kao jedna provicijalka, koja nema poštovanja ni prema kome, to me podseća na ponašanje one manipulatorke i prverantkinje Kristine, što je za svaku osudu... Obivši sve najlepše ili "nemam komentar".Ne dopadami se ni ovo prepucanje preko edija. Čemu? Nekome je bitna ljuav, nekome novac, svi iaju svoju cenu.Ti si svoju skupo platila, a samasi je birala. To štoje on bio "preletač" to je samo merilo da je "prolupao",odnosno izgubio kompas...pusti čoveka da živi kako i s kim jželi i izbriši ga potpuno iz svog života.Činjenica je a te je povredio, jer je jnjegovo onašanje bilo neprimereno, ali budi spremna da snosiš posledice toga. Ne osvrći se pozadi. Koračaj napred. Budi svesnada iaš veliku armiju fanova iza sebe u ovom trenutku, ali tim tvojim stavoia... oremetićeš ravnotežu, nepromišljeno. Zato prestani da pričaš o njemu, a ponajmanje da ga "PLJUJEŠ", JER TI SI NJEGA BIRALA KAO I ON TEBE.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: