skinula ružičaste naočare

Luna konačno PRIZNALA: Bila sam zaljubnljena u debila, nisam imala priliku da ga pljunem! On je sve, samo NE MUŠKARAC

3

Blogerka se poverila učesinicima rijalitija i sagledala celu istinu. Evo kako se sada oseća.

luna đogani
luna đoganifoto: Youtube/printscreen

 

Luna Đogani ogorčena je na bivšu ljubav Slobu Radanovića zbog načina na koji se poneo prema njoj i njenoj porodici posle završetka "Zadruge 1".

 

Blogerka je ispričala učesnicima da joj je romansa sa pevačem uništila život, te da su i ona i Kija Kockar izvukle deblji kraj, dok je Radanović profitirao.

 

Zabole ga du*e i za mene i za nju, on sada ubija. A ja sam izašla napolje i uništila sebi život. Sedela u kući i plakala. Pre "Zadruge" sam zarađivala od blogovanja, posle niko nije hteo da me angažuje da radim, ni mene ni moje roditelje. Samo zato što sam se zaljubila u debila i napravila budalu od sebe - požalila se Đoganijeva i dodala da ju je Radanović razočarao kad su izašli napolje.

 

- Nisam imala priliku da ga pljunem i završim sa njim, ogorčena sam. On je sve samo ne muškarac, ja sa takvim čovekom nikada ne bih mogla da budem. Mojima nikada nije pružio ruku, a znaš šta su sve uradili za nas dvoje. Ljudi su ih linčovali napolju što nas podržavaju, a oni su se borili svim silama za nas - rekla je Luna.

 

 

makonda-tracker