luksuzno

Viki Miljković postaje vlasnica TRI STANA u Beogradu na vodi: Prvi je namenila sebi i svojoj porodici, a evo šta planira da uradi sa druga dva!

0

Violeta će se uskoro preseliti sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejom u prvi stan. U sva tri stana je u toku uređenje, za koje očigledno nije štedela.

Viki Miljković
Viki Miljkovićfoto: Dragan Kadić

Popularna folk pevačica planira da se do kraja godine useli u prvi stan, najveći po kvadraturi, u delu Beograda koji će postati najluksuznije naselje.

 

Naime, kako prenose domaći mediji, Viki je unajmila arhitektu koji će urediti stan specijalno prema njema željama. Pošto je prodala kuću u kojoj je do sada živela sa svojim mužem i sinom, pevačica je imala zahtev da terasa bude slična dvorištu koje više neće imati.

U jednom delu terase se već gradi veliki džakuzi, biće dosta zelenila, deo za roštilj, kao i posebne garniture od bambusa", reko je izvor blizak pevačici za Blic.

Drugi stan je predviđen za njenog rođenog brata, a treći planira da izdaje, ili eventualno da služi za boravak njenih prijatelja koji nisu iz Beograda.

 

 

makonda-tracker