šok!

Poznata glumica priznala da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA MALOLETNIKA: Svog izabranika je sahranila pre nekoliko meseci, A SADA JOJ SE ŽIVOT OKRENUO NAOPAKO!

0

Danas, kaže, prema njemu oseća samo sažaljenje.

azija
azijafoto: Profimedia

Italijanska glumica Azija Arđento pre nekoliko meseci sahranila je svog izabranika, poznatog kuvara Entonija Bordejna, koji se ubio u svojoj hotelskoj sobi.


Bili su jedni od napoznatijih parova na svetskoj sceni.

 

azija i entoni
azija i entonifoto: Pofimedia

Nakon toga ona je bila samo jedna u nizu poznatih dama koja je optužila Harvija Vajnstajn za seksualno zlostavljanje. Nije prošlo puno od tog događaja, i sama je bila optužena da je bila intimna sa glumcem Džimijem Benetom, koji je u to vreme bio maloletan.

 

Arđentova je poricala intimni odnos sa američkim glumcem, koji ju je optužio za seksualno zlostavljanje.

 

Ona je kasnije ipak priznala da je imala seks s tada maloletnim glumcem, ali odbija da prihvati da je on bio žrtva i tvrdi da ju je on nasamario. Kako je istakla, danas prema Benetu, koga je okarakterisala kao "izgubljenu dušu", pored besa, oseća sažaljenje.

 

azija
azijafoto: Profimedia

Ona je takođe rekla da je "Njujork tajmsu" u prvom reagovanju na optužbe ispričala drugu priču da ne bi morala da "otkriva skaradne detalje", ali da je zapravo prihvatila sastanak s Benetom kako bi mu pomogla da se pripremi za probu.

 

azija u emisiji
azija u emisijifoto: Profimedia

 

 

makonda-tracker