ne odustaje

Svaka žena treba sebi da ugodi i radi stvari koje je čine sretnom: Ana Nikolić ponovo iznenadila komentarom ali i FOTOGRAFIJOM!

1

Pop zvezda Ana Nikolić definitivno je glavna atrakcija poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama.

ana nikolić
ana nikolićfoto: Marina Lopičić

Nakon što je u vidno pijanom stanju čestitala samoj sebi rođendan, a onda otkrila da godine pobeđuje botoksom i alkoholom, Ana se ponovo oglasila.

 

Ovoga puta imala je lepši povod.

 

Pevačica se fotografisala sa jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca, Klajvom Ovenom. Ipak, nije propustila priliku da oplete po svima onima koji su negativno komentarisali njene video klipove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Gle koga sretoh! Moj veliki fan. Naravno, šalim se. I samo mala digresija na prethodni video, poenta priče je da svaka žena treba sebi da ugodi i radi stvari koje je čine sretnom u skladu sa mogućnostima. Da budete lepe i ponosne na sebe i svoje godine i uspehe. A malim, zlim, mizernim patuljcima koji naravno uvek i sve shvataju pogrešno imam jedan savet: “Patuljci, popijte otrov”. A moje prave, iskrene i inteligentne pratioce volim i ljubim – napisala je Ana, a onda dodala:

- Elem, Klajv Oven izgleda još lepše u prirodi. P.S menadžment mi je stavio veto na video zapise, ali očekujte me uskoro! – napisala je Ana i oduševila fanove.

 

 

makonda-tracker