priznala sve

EMOTIVNA ISPOVEST Ane Nikolić: Kroz suze progovorila o svom jučerašnjem 40. rođendanu, svojim strahovima i dala SAVET svim ženama koje se kao ona PLAŠE! (VIDEO)

0

Ona je bez dlake na jeziku rekla sve što joj je na duši.

ana nikolić
ana nikolićfoto: Zorana Jevtić

Popularna pevačica Ana Nikolić prošla je kroz mnogo toga u proteklih godinu dana. Osim što je postala majka, ona se razvela do svog supruga, pa opet sa njim pomirila, ali je često bila i predmet podsmeha i negativnih komentara jer se drastično ugojila tokom trudnoće, te da više ne podseća na sebe.

 

Međutim, ona je odlučila da tom estane na put tako što je počela sa redovnim vežbanjem kako bi svoju figuru dovela do savršenstva. Za sada joj, kako mnogi ističu, dobro ide.

 

 

Osim toga, Ana je juče napunila 40 godina!

 

Za tu priliku ona je odlučila da na svom Instagram profilu podeli sa svojim fanovima neke od svojih misli povodom ovog jubileja, svoj životni put, strahove, ali i ostalim ženama koje se osećaju kao ona savetovala kako da prebrode sve poteškoće.

 

Za nju su ove četrdesete, kako kaže, zaista zastrašujuće, ali kada se osvrne unazad i seti odakle je krenula pre mnogo godina, može priznati da je jako ponosna na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on


Potom je dodala razloga zbog čega je ona danas ipak zadovoljna žena i na koji način slavi svoj rođendan. Svesna da mnoge žene u Srbiji nemaju možda finansijskih mogućnosti kao ona da svoje rođendane provode po Evropi, ona i za to ima rešenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

 

makonda-tracker