iskrena

Ceca otvoreno o POČETKU VEZE sa Arkanom: Bila sam KLINKA, ali sam imala nekoga KO MI JE BIO SVE!

5

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o braku i početku veze sa svojim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U razgovoru za magazin Alo VIP Ceca je otvoreno govorila o svojim naslednicima Veljku i Anastasiji, njihovom vaspitavanju, vezama i ljubavima, a tom prilikom dotakla se i početka svoje veze sa Željkom Ražnatovićem.


- Pre desetak godina sam znala da su mi deca u sobi, da rano idu na spavanje i tada sam bila najmirnija. Ali sada su oni veliki, imaju svoje prohteve, planove i organizaciju sopstvenih života, što je sasvim normalno. Ja sam sa 20 godina upoznala supruga, a sa 22 godine sam se udala. Meni je nezamislivo da pomislim da oni sada stupe u brak, a to su te godine. Sada razumem moje roditelje, koji su bili šokirani mojom odlukom da se tako mlada udam. Meni je tada to bilo potpuno OK, jer sam se smrtno zaljubila i moji roditelji su poštovali moju odluku - kaže Ceca i nastavlja:

 

- Nijednog trenutka se nisam pokajala zbog te odluke, jer sam imala partnera koji mi je uvek davao vetar u leđa. Tada sam praktično bila klinka, ali sam imala uz sebe nekog ko mi je bio sve. Željko je meni bio i partner, prijatelj, savetodavac... Imala sam sreću da izaberem čoveka koji je znao da me oblikuje. Izabrati za supruga nekoga ko ima dosta životnog iskustva, što lepog, što ružnog, jeste lutrija. Kao što je i lutrija kada birate ljude oko sebe koji će vam biti prijatelji.

makonda-tracker