jadno

Popularni komičar osuđen je zbog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Pao sam niz stepenice, gađali su me u glavu, VADI ME ODAVDE, MOLIM TE! (FOTO)

0

Mnogi su rekli da dobija šta zaslužuje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Isplivali su detalji prvog dana koji je komičar Bil Kozbi proveo iza rešetaka, a ako je suditi po onome što je slavni komičar rekao svojoj supruzi, iz sata u sat tone sve dublje u očaj.

 

Osamdesetjednogodišnji komičar kojeg su advokati branili i kao izuzetno slabovidog te nekoga ko nije pretnja svojoj okolini, okarakterisan je kao predator, pa je zato i suočen sa kaznom od 10 godina zatvora, navodi se u stranim medijima.

 

Do kraja života biće registrovan kao seksualni napasnik, te će biti u obavezi na javljanja i konsultacije povodom toga. Takođe, javnost će biti obaveštena o njegovom prebivalištu, kao i o tome kuda se kreće.

 

Kako strani mediji navode, nekadašnji slavni komičar nakon što je pao niz stepenice bio je i pogođen u glavu kiflom od hot doga, te se prognozira da će mu period navikavanja na život iza rešetaka biti jedan od najturbulentnijih ikada.

 

 

Nakon samo jednog dana u zatvoru, Kozbi se požalio supruzi. Bio mu je dozvoljen jedan telefonski poziv putem spikerfona, a kako ona nije bila prisutna za vreme izricanja kazne, on ga je iskoristio u ove svrhe.

Uzeli su mi štap, kravatu i pertle jer misle da ću se povrediti. Pao sam niz par stepenica jer niko nije hteo da mi pomogne dok sam se kretao, gađali su me kiflom od hot doga u glavu. Molim te, vadi me odavde", navodno je rekao supruzi on, pa nastavio rečima: "Uzmi pare i unajmi bilo koga ko bi mogao da mi pomogne, što pre".

bil kozbi
bil kozbifoto: Profimedia

 

makonda-tracker