opa

Nije Emina Jahović jedina koja je krenula dalje: Mustafa Sandal JAVNO POKAZAO SVOJU IZABRANICU koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu (FOTO/VIDEO)

2

Kako su se stvari tako brzo promenile?

emina i mustafa
emina i mustafafoto: Dragan Kadić

Turska zvezda Mustafa Sandal nakon razvoda od Emine Jahović izgleda je pronašao novu izabranicu, a mnoge je iznenadilo što je opet u pitanju jedna pevačica.

 

Naime, nakon što mediji danima bruje o Emininoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, ni Mustafa očigledno ne zaostaje u potrazi za novom izabranicom.

 

 

 

 

Mustafa je na svom Instagram profilu podelio snimak pop pevačice Simge Sagin, uz jedan neočekivan komentar.

 

Objavio je reči njene pesme: "Gladan, mudriji, ja dolazim", a uz njih dodao i srce, što su mnogi protumačili kao potvrdu romanse. Ova vest odmah je preplavila turske medije, koji su navodili da između ove dve muzičke zvezde ne postoji samo prijateljski odnos, već da je ovog puta Mustafa pokazao da su definitivno otišli korak dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on

 

Pojavili su se komentari da lepa Simge neodoljivo podseća na Eminu Jahović, te da ne čudi što je baš ona uspela da osvoji srce Sandala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simge (@simgesagin) on

 

Pevač nije odgovarao na navode i natpise, a kako će njihov odnos da se razvija, kao i kako će Jahovićeva odgovoriti kad sazna, vreme će pokazati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simge (@simgesagin) on

 

 

makonda-tracker